Czakó Vendégház

A családi ház felső szintjén kialakított magánszálláshely 2019-ben került átépítésre. A vendégház a pihenni vágyó párok, családok számára a legideálisabb.

Szilvásvárad, a Szalajka-völgy és a környék látnivalói kielégítik az aktív pihenést kedvelő vendégek igényeit is.

A külön bejáratú felső szinten a vendégek részére 4 ágyas szobák állnak rendelkezésre. A szobákat 2-3 fő részére is biztosítjuk.

2019. áprilistól a 4 szoba közül az egyik egy 2 hálószobás lakrész, amely 2 db, nem egymásból nyíló franciaágyas szobából áll. Minden szobánk saját fürdőszobás, síkképernyős TV-vel, mini hűtővel, ingyenes WiFi-vel. A szobák légkondicionáltak, de ez opcionális, nincs benne a szobaárban.

A vendégház a szobák elhelyezkedése miatt nem alkalmas zajos társaságoknak. 

A vendégek zavartalan pihenésének biztosítása érdekében a földszinten került kialakításra egy konyha, ahol indukciós főzőlap, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, fagyasztós hűtőszekrény, valamint étkezőasztal áll az önellátó vendégek rendelkezésére.

Az udvaron 2 db filagória, szőlőlugas, alatta tűzrakó hely van kialakítva, ahol lehetőség nyílik bográcsozásra, szalonnasütésre, grillezésre, esetleg pisztrángsütésre.
A gondozott, füves udvaron a gyermekeket játszóvár, hinta, csúszda és homokozó várja.

Dohányzásra csak az udvaron kijelölt helyeken van lehetőség, a házban mindenhol tilos a dohányzás!

Az autóval érkező vendégek autóikkal zárt udvaron parkolhatnak.

Vendégházunk egész évben nyitva tart.